Проследявайки събитията от последните дни, свързани с “Пирогов, изразявам пълната си

...
Проследявайки събитията от последните дни, свързани с “Пирогов, изразявам пълната си
Коментари Харесай

Пеевски: Изразявам пълната си и безусловна подкрепа към ръководителя на болницата и целия екип на “Пирогов

Проследявайки събитията от последните дни, свързани с “Пирогов ", изразявам цялостната си и безусловна поддръжка към ръководителя на болничното заведение доктор Валентин Димитров и целия екип на “Пирогов " против неприемливата надменност и експанзия, на които са подложени ".

С тази позиция излезе депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски за абсурда с Мустафа Емин и " Пирогов ". На формалната страница на партията във Фейсбук Пеевски написа още:

" Смятам, че всички ние сме длъжни да изразим ясно и високо непримиримостта си към това самозабравили се служители, като Мустафа Емин, политици и каквито и да са се самонарекли, да си разрешават да унижават и обругават български лекари и медицински сестри, изисквайки “специално " привилегировано отношение, употребявайки позициите си за оказване на напън и насила.

Още по-малко е възможно това, че вместо да понесе отговорност за позволената неточност и нарушаване, се прави опит целият този неприличен за причинителя случай да се придвижи на политическото поле.

Нашите лекари и медицински служащи изнесоха на плещите си кошмара на Ковид пандемията. “Пирогов " и екипите му постоянно са на първа линия при най-страшните бедствия, произшествия и нещастия.

Те заслужават само нашия почит и почитание! "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР